Mr. J.F.W. (Jasper) Veraar

Contactgegevens
J.F.W. (Jasper) Veraar
E-mail: jveraar@recht-advocaten.nl
Telefoon: 0343 522201
Mobiel: 06 14 24 77 52

Verkort CV
Na het atheneum in Gouda studeerde Jasper rechten aan de Universiteit Utrecht. Na een stage bij een middelgroot kantoor in Utrecht, werd Jasper in 2004 beëdigd als advocaat. Bij Van der Loon & Wolf advocaten in Soest voerde hij zes jaar een algemene praktijk. Hij behandelde zaken op het gebied van personen- & familierecht, onderneming- & arbeidsrecht, huurrecht en erfrecht.

Binnen het familierecht specialiseerde hij zich door de specialistenopleiding vFas te volgen en is daarmee ook lid van de Vereniging van Familierecht Advocaten en Scheidingsmediators. Met deze opleiding kan Jasper als advocaat ook optreden als gecertificeerd mediator tussen twee partijen.

Recht! Advocaten  is een kantoor waar klanten op een kwalitatief hoog niveau bediend worden, maar waar ook ruimte is voor een informele verstandshouding. Bij conflicten spelen zowel emoties als ook zuiver juridische en zakelijke vraagstukken een rol. ‘Juist deze twee kanten van het vak, maakt mijn werk zo bijzonder’.

Jasper heeft een uitgebreid netwerk van specialisten zoals accountants, fiscalisten, notarissen en pensioenadviseurs, die hij, indien nodig, snel en efficiënt kan inzetten. Uiteraard kunnen deze specialisten ook door klanten aangedragen worden.

Reacties zijn gesloten.